Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GAI F.C. Rapid Bucuresti
541 Tactiek 4-3-3 def
53% Balbezit 47%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 50.1
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Cisło rent richting de bal. Gmyrek is nu in balbezit. Sudrawski onderschept slim de pass. Cisło onderschept slim de pass. Cisło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kisjelica onderschept slim de pass. Gmyrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gmyrek passt de bal in één keer door. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Kövér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bădilă probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sarotti met een snelle inworp. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ schiet op doel. Kövér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ met een sublieme pass. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarotti speelt de bal door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kisjelica bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarotti passt de bal met de wreef. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Flaum controleert de bal met de borst. Flaum geeft een lange en hoge pass. Gmyrek kopt de bal weg. Cisło rent richting de bal. Cisło schiet op doel. Kövér bokst de bal weg.

41e minuut.
Trường Vũ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sarotti de bal. Sarotti probeert naar een medespeler te passen. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dyluś is nu in balbezit. Neagu is nu in balbezit. Dyluś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyluś krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 68%, F.C. Rapid Bucuresti 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GAI - F.C. Rapid Bucuresti 0:0

64e minuut.
Bùi Doanh met een sublieme pass. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisjelica is nu in balbezit. González Mije onderschept slim de pass. González Mije geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - F.C. Rapid Bucuresti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 63%, F.C. Rapid Bucuresti 37%.
FC GAI - F.C. Rapid Bucuresti 0:1