Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultrasii FC Cannella
test Tactiek 532
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.1 gemiddelde waardering 64.7
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Dobrota is nu in balbezit. Dobrota geeft een hoge lob. Acıduymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıduymaz geeft de bal voor. Sroka springt en kopt de bal. Szokol bokst de bal weg. Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Delfini de bal. Delfini geeft een lange en hoge pass. Szokol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sroka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Szokol trapt de bal weg van het doel. Młynek speelt de bal door. Sierny met een sublieme pass. Delfini geeft de bal voor. Sroka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Młynek speelt de bal door. Sierny is nu in balbezit. Sierny passt de bal in één keer door. Delfini is nu in balbezit. Delfini geeft de bal voor. Szokol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Młynek passt de bal met de wreef. Subczyński probeert de bal aan de voet te houden. Sroka is nu in balbezit. Sroka draait met de bal, schiet en ... Szokol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC Cannella 0:1

36e minuut.
Acıduymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Acıduymaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıduymaz geeft een lange en hoge pass. Sroka springt en kopt de bal. Szokol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC Cannella 0:2

37e minuut.
Altana is nu in balbezit. Altana passt de bal met de wreef. Delfini met een sublieme pass. Sroka is nu in balbezit. Sroka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Młynek met een sublieme pass. Scalat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scalat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Scalat kan niet meer verder spelen. Todorinski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 60%, FC Cannella 40%.
ultrasii - FC Cannella 0:2

71e minuut.
Szokol met een sublieme pass. Klepetko kopt de bal weg. Klungelig pakt Sezemský de bal. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Sierny kopt de bal weg. Altana rent richting de bal. Altana passt de bal in één keer door. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng schiet op doel. Tuomalainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sezemský de bal. Tuomalainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Acıduymaz is nu in balbezit. Acıduymaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Subczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroka rent richting de bal. Sroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - FC Cannella 0:3

90e minuut.
Sezemský rent richting de bal. Wenjin verovert de bal door een tackle van achteren. Wenjin passt de bal met de wreef. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 54%, FC Cannella 46%.
ultrasii - FC Cannella 0:3