Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GAI SC Hyperion
541 Tactiek 4-2-3-1 Narrow
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten very good
average Passen good
very good Verdedigen average


3e minuut.
Doeltrap. Pajestka trapt de bal weg van het doel. Stafidă kopt de bal weg. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Kövér bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hui zal de hoekschop nemen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 0:1

7e minuut.
Stafidă met een sublieme pass. Hui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hui passt de bal in één keer door. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 0:2

9e minuut.
Horka is nu in balbezit. Horka probeert naar een medespeler te passen. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Kövér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 0:3

14e minuut.
Negoescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özkafa komt het veld opgelopen. Hui wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Horka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özkafa rent richting de bal. Pieńkowski met een sublieme pass. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu draait met de bal, schiet en ... Kövér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Horka zal de hoekschop nemen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Kövér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 0:4

19e minuut.
Krychowiak rent richting de bal. Krychowiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dyluś de bal. Dyluś schiet op doel. Pajestka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 1:4

28e minuut.
Bolovan passt de bal in één keer door. Pieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Stafidă speelt de bal door. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. Kövér bokst de bal weg.

30e minuut.
Belinho kopt de bal weg. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă passt de bal in één keer door. Horka rent richting de bal. Horka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Córdoba kopt de bal weg. Hui is nu in balbezit. Hui schiet op doel. Kisjelica probeert de bal aan de voet te houden. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Kövér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Stafidă geeft de bal voor. Klungelig pakt Miklos de bal. Mocanu is nu in balbezit. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Kövér maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 65%, SC Hyperion 35%.
FC GAI - SC Hyperion 1:5

52e minuut.
Belinho is nu in balbezit. Belinho passt de bal met de wreef. Baykal is nu in balbezit. Mocanu onderschept slim de pass. Mocanu schiet op doel. Kövér bokst de bal weg.

58e minuut.
Horka bereikt de bal nog maar net als eerste. Horka passt de bal in één keer door. Mocanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocanu schiet op doel. Kövér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 1:6

65e minuut.
Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Daar is Sudrawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mocanu rent richting de bal. Mocanu haalt uit met een fantastische trap. Kövér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Krychowiak is nu in balbezit. Pieńkowski onderschept slim de pass. Pieńkowski speelt de bal door. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 1:7

81e minuut.
Jullien bereikt de bal nog maar net als eerste. Jullien speelt de bal door. Mocanu rent richting de bal. Mocanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 1:8

86e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Stafidă passt de bal zonder na te denken. Horka rent richting de bal. Horka haalt uit met een fantastische trap. Kövér werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GAI - SC Hyperion 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GAI 71%, SC Hyperion 29%.
FC GAI - SC Hyperion 1:9