Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni A Team
Luk1 Tactiek My
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 43.5
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


11e minuut.
Klungelig pakt Nicolici de bal. Nicolici met een sublieme pass. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - A Team 0:1

18e minuut.
Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Fridrich geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nicolici de bal onder controle te krijgen. Booser probeert naar een medespeler te passen. Zličić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Matějiček speelt de bal door. Zasusz geeft een hoge lob. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fontes met een snelle inworp. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nicolici is nu in balbezit. Nicolici passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - A Team 0:2

33e minuut.
Matějiček met een sublieme pass. Daar is Fridrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici speelt de bal door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Arghirescu bokst de bal weg.

41e minuut.
Argerio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fridrich de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vukša zal de hoekschop nemen. Barbarosoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 61%, A Team 39%.
FC Liverpool Falticeni - A Team 0:2

54e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Ventimiglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić draait met de bal, schiet en ... Matějiček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - A Team 1:2

57e minuut.
Nicolici passt de bal met de wreef. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz met een sublieme pass. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel. Arghirescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - A Team 1:3

61e minuut.
Booser geeft een hoge lob. Matějiček speelt de bal door. Daar is Vukša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dreher rent richting de bal. Dreher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Doeltrap. Matějiček met een harde bal richting middenveld. Fridrich met een sublieme pass. Rzeźniczek heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczek geeft de bal voor. Matějiček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Fridrich passt de bal in één keer door. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fontes zijn tegenspeler op de grond. Fontes krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Nicolici met een sublieme pass. Vukša is nu in balbezit. Vukša passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Arghirescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Vukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Argerio passt de bal zonder na te denken. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Köylüoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Dreher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booser rent richting de bal. Booser geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Crişan geeft een hoge lob. Barbarosoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz geeft een lange en hoge pass. Barbarosoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Arghirescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 52%, A Team 48%.
FC Liverpool Falticeni - A Team 1:3