Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bastion Timisoara F.C Doman
442 Tactiek dorica
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 36.9
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gärtig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gärtig haalt uit met een fantastische trap. Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - F.C Doman 0:1

6e minuut.
Ibach kopt de bal weg. Serpi probeert de bal aan de voet te houden. Hrvatina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvatina schiet op doel. Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia passt de bal met de wreef. Rybnik rent richting de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. Floarea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia passt de bal zonder na te denken. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke draait met de bal, schiet en ... Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bastion Timisoara - F.C Doman 1:1

19e minuut.
Gärtig verovert de bal door een tackle van achteren. Gärtig passt de bal zonder na te denken. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina schiet op doel. Siminică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - F.C Doman 1:2

30e minuut.
Birigüi rent richting de bal. Bergs verovert de bal door een tackle van achteren. Bergs passt de bal in één keer door. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Alagia rent richting de bal. Alagia probeert naar een medespeler te passen. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 41%, F.C Doman 59%.
FC Bastion Timisoara - F.C Doman 1:2

46e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rybnik stond buitenspel. Verpoort neemt vlug de vrije trap. Gärtig kopt de bal weg. Hrvatina rent richting de bal. Hrvatina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Bergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibach onderschept slim de pass. Ibach geeft de bal voor. Gärtig is nu in balbezit. Gärtig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Chin-Sue de bal onder controle te krijgen. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Verpoort verovert de bal door een tackle van achteren. Verpoort geeft een lange en hoge pass. Borja Calvar met een sublieme pass. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Zub de bal. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue geeft de bal voor. Zub is nu in balbezit. Zub geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Birigüi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia rent richting de bal. Alagia probeert naar een medespeler te passen. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bastion Timisoara - F.C Doman 2:2

84e minuut.
Rybnik passt de bal met de wreef. Gärtig met een sublieme pass. Hrvatina is nu in balbezit. Hrvatina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Serpi rent richting de bal. Hrvatina is nu in balbezit. Serpi begaat een overtreding. Serpi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 53%, F.C Doman 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bastion Timisoara - F.C Doman 2:2