Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj szekler fc
antrenament Tactiek negy ketto
47% Balbezit 53%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 50.8
slecht Schieten formidabel
matig Passen solide
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis speelt de bal door. Daar is Nuninga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuninga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:1

4e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Veiga probeert naar een medespeler te passen. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:2

5e minuut.
Lewis probeert de bal aan de voet te houden. Jędrysik probeert naar een medespeler te passen. Nuninga rent richting de bal. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:3

8e minuut.
Pâslaru is nu in balbezit. Veiga onderschept slim de pass. Veiga geeft een hoge lob. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga schiet op doel. Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuninga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:4

10e minuut.
Lewis passt de bal zonder na te denken. Zinčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zinčák speelt de bal door. Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Magowski probeert naar een medespeler te passen. Hutterer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutterer passt de bal zonder na te denken. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:5

14e minuut.
Linnankoski probeert de bal met de borst te controleren. Linnankoski geeft de bal voor. Lewis speelt de bal door. Nuninga heeft problemen om de bal te vangen. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lewis rent richting de bal. Lewis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Kirazcı met de inworp. Hutterer speelt de bal door. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Cackowski bokst de bal weg. Nuninga rent richting de bal. Nuninga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:6

20e minuut.
Hutterer rent richting de bal. Hutterer passt de bal met de wreef. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:7

21e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Veiga passt de bal met de wreef. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:8

23e minuut.
Kirazcı passt de bal zonder na te denken. Zhizun bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski speelt de bal door. Nuninga heeft problemen om de bal te vangen. Nuninga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lewis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nuninga maakt een snoekduik en kopt de bal. Cackowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nuninga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:9

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hutterer met de inworp. Zhizun met een sublieme pass. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:10

30e minuut.
Hutterer met de inworp. Daar is Zhizun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhizun met een sublieme pass. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:11

32e minuut.
Wietrzykowski is nu in balbezit. Hutterer onderschept slim de pass. Hutterer geeft de bal voor. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lewis rent richting de bal. Nuninga rent richting de bal. Lewis is nu in balbezit. Lewis geeft een lange en hoge pass. Veiga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zhizun kan de bal niet met de borst controleren. Zhizun probeert naar een medespeler te passen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:12

36e minuut.
Pâslaru met een sublieme pass. Czapla rent richting de bal. Czapla geeft een lange en hoge pass. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Ţiclău rent richting de bal. Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Veiga geeft een lange en hoge pass. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga schiet op doel. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lewis met een sublieme pass. Jędrysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrysik probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zhizun verovert de bal door een tackle van achteren. Zhizun probeert naar een medespeler te passen. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:13

43e minuut.
Daar is Magowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magowski passt de bal met de wreef. Nuninga rent richting de bal. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 98%, szekler fc 2%.
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:14

46e minuut.
Badaczewski komt het veld opgelopen. Jiménez Monteagudo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Magowski rent richting de bal. Magowski passt de bal met de wreef. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:15

49e minuut.
Cackowski speelt de bal door. Veiga kopt de bal weg. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:16

52e minuut.
Inworp. Badaczewski met een snelle inworp. Zhizun met een sublieme pass. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:17

53e minuut.
Zinčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhizun met een sublieme pass. Veiga rent richting de bal. Veiga draait met de bal, schiet en ... Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:18

56e minuut.
Jędrysik rent richting de bal. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ... Cackowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap. Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:19

58e minuut.
Badaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veiga controleert de bal met de borst. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Veiga draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nuninga de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:20

59e minuut.
Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veiga passt de bal zonder na te denken. Jędrysik probeert naar een medespeler te passen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Magowski probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Monteagudo heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Monteagudo met een sublieme pass. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:21

63e minuut.
Jędrysik met een sublieme pass. Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı met een sublieme pass. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:22

67e minuut.
Klungelig pakt Magowski de bal. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Badaczewski met een snelle inworp. Zhizun speelt de bal door. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:23

68e minuut.
Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapla met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Badaczewski zal de hoekschop nemen. Nuninga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:24

71e minuut.
Pâslaru heeft problemen om de bal te vangen. Veiga rent richting de bal. Veiga draait met de bal, schiet en ... Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Pâslaru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:25

75e minuut.
Cackowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badaczewski met een snelle inworp. Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Veiga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:26

77e minuut.
Badaczewski met een snelle inworp. Zhizun met een sublieme pass. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Cackowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:27

78e minuut.
Zhizun rent richting de bal. Zhizun passt de bal met de wreef. Jiménez Monteagudo is nu in balbezit. Jiménez Monteagudo schiet op doel. Cackowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:28

80e minuut.
Jędrysik speelt de bal door. Jiménez Monteagudo met een sublieme pass. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:29

83e minuut.
Inworp. Badaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhizun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nuninga de bal. Nuninga schiet op doel. Cackowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Veiga met een sublieme pass. Kirazcı is nu in balbezit. Kirazcı met een sublieme pass. Jiménez Monteagudo is nu in balbezit. Jiménez Monteagudo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kirazcı probeert naar een medespeler te passen. Badaczewski met een sublieme pass. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga draait met de bal, schiet en ... Cackowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Magowski speelt de bal door. Klungelig pakt Jiménez Monteagudo de bal. Jiménez Monteagudo speelt de bal door. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:30

90e minuut.
Magowski probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Monteagudo is nu in balbezit. Jiménez Monteagudo draait met de bal, schiet en ... Nuninga probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 92%, szekler fc 8%.
Fc Tarnita Cluj - szekler fc 0:30