Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Doman A Team
dorica Tactiek My
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.6 gemiddelde waardering 44.6
zeer goed Schieten goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Verpoort geeft de bal voor. Zasusz speelt de bal door. Verpoort heeft problemen om de bal te vangen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - A Team 0:1

5e minuut.
Argerio probeert naar een medespeler te passen. Vukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša met een sublieme pass. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nicolici kopt de bal weg. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Barbarosoğlu de bal. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Floarea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Vukša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukša geeft de bal voor. Baena probeert de bal aan de voet te houden. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barbarosoğlu onderschept slim de pass. Argerio rent richting de bal. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Matějiček speelt de bal door. Argerio kopt de bal weg. Zasusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibach geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nicolici probeert naar een medespeler te passen. Argerio is nu in balbezit. Argerio passt de bal zonder na te denken. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - A Team 0:2

41e minuut.
Vukša probeert naar een medespeler te passen. Argerio is nu in balbezit. Argerio passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... Floarea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 59%, A Team 41%.
F.C Doman - A Team 0:2

50e minuut.
Ventimiglia geeft een hoge lob. Vukša kopt de bal weg. Klungelig pakt Aivazidis de bal. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - A Team 0:3

66e minuut.
Zasusz passt de bal met de wreef. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Verpoort tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verpoort krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Inworp. Zasusz met een snelle inworp. Nicolici geeft een hoge lob. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Floarea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - A Team 0:4

83e minuut.
Vukša passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barbarosoğlu de bal. Aivazidis rent richting de bal. Argerio onderschept slim de pass. Argerio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Argerio passt de bal zonder na te denken. Ala rent richting de bal. Ala geeft een lange en hoge pass. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 56%, A Team 44%.
F.C Doman - A Team 0:4