Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A Team Bravii60
My Tactiek 352
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Briones rent richting de bal. Briones passt de bal in één keer door. Boggi is nu in balbezit. Boggi haalt uit met een fantastische trap. Borg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Bravii60 0:1

7e minuut.
Lelewik kopt de bal weg. Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. Ventimiglia probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

12e minuut.
Briones met een snelle inworp. Chirmuş geeft een lange en hoge pass. Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Viktorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Litmanen rent richting de bal. Litmanen speelt de bal door. Daar is Viktorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viktorov schiet op doel. Borg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Bravii60 0:2

20e minuut.
Fontes geeft de bal voor. Bandera is nu in balbezit. Barbarosoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Vigli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés onderschept slim de pass. Garcés passt de bal in één keer door. Chirmuş met een sublieme pass. Galitsyn geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chirmuş onderschept slim de pass. Chirmuş passt de bal met de wreef. Viktorov is nu in balbezit. Viktorov draait met de bal, schiet en ... Borg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Bravii60 0:3

40e minuut.
Boggi is nu in balbezit. Boggi passt de bal met de wreef. Fontes is nu in balbezit. Viktorov verovert de bal door een tackle van achteren. Viktorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Bravii60 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 67%, Bravii60 33%.
A Team - Bravii60 0:4

57e minuut.
Argerio passt de bal zonder na te denken. Huhta rent richting de bal. Huhta geeft een hoge lob. Viktorov rent richting de bal. Viktorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Bravii60 0:5

66e minuut.
Bandera geeft de bal voor. Inworp. Fontes met de inworp. Kurtul geeft de bal voor. Argerio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chirmuş met een sublieme pass. Litmanen probeert naar een medespeler te passen. Boggi is nu in balbezit. Boggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Team - Bravii60 0:6

77e minuut.
Barbarosoğlu is nu in balbezit. Vukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu schiet op doel. Vigli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Briones bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša verovert de bal door een tackle van achteren. Vukša probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu schiet op doel. Vigli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Galitsyn met een snelle inworp. Ventimiglia is nu in balbezit. Viktorov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viktorov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Team 53%, Bravii60 47%.
A Team - Bravii60 0:6