Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Tarnita Cluj FC Liverpool Falticeni
antrenament Tactiek Luk1
46% Balbezit 54%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 47.2
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Zličić de bal onder controle te krijgen. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Booser speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:1

4e minuut.
Dreher heeft problemen om de bal te vangen. Dreher met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:2

5e minuut.
Venczel is nu in balbezit. Booser rent richting de bal. Booser probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zličić draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Dreher geeft een lange en hoge pass. Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Booser speelt de bal door. Zličić is nu in balbezit. Zličić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Daar is Venczel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venczel speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Demiris passt de bal in één keer door. Rzeźniczek probeert naar een medespeler te passen. Dreher probeert naar een medespeler te passen. Zličić rent richting de bal. Zličić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Rzeźniczek met een snelle inworp. Pâslaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić onderschept slim de pass. Zličić probeert naar een medespeler te passen. Venczel speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić speelt de bal door. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delgado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:3

12e minuut.
Pâslaru met een sublieme pass. Czapla rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:4

14e minuut.
Zličić met een snelle inworp. Booser is nu in balbezit. Booser passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:5

15e minuut.
Linnankoski geeft de bal voor. Rzeźniczek geeft de bal voor. Zličić kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:6

17e minuut.
Booser kopt de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Dreher speelt de bal door. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:7

21e minuut.
Daar is Dreher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dreher met een sublieme pass. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:8

22e minuut.
Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Rzeźniczek met de inworp. Zličić rent richting de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dreher passt de bal zonder na te denken. Daar is Booser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Zličić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zličić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru rent richting de bal. Dreher maakt een afschuwelijke overtreding. Dreher krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Booser passt de bal zonder na te denken. Dreher speelt de bal door. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:9

29e minuut.
Booser met een sublieme pass. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Crişan met een sublieme pass. Dreher is nu in balbezit. Dreher geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fridrich speelt de bal door. Zličić is nu in balbezit. Zličić probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:10

32e minuut.
Dreher rent richting de bal. Dreher passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zličić de bal. Zličić schiet op doel. Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:11

36e minuut.
Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek geeft een lange en hoge pass. Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz bokst de bal weg.

38e minuut.
Venczel probeert naar een medespeler te passen. Doeltrap. Karasiewicz trapt de bal weg van het doel. Booser rent richting de bal. Booser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Booser met een sublieme pass. Rzeźniczek speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:12

41e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Delgado kan de bal niet met de borst controleren. Delgado met een sublieme pass. Zličić is nu in balbezit. Zličić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:13

42e minuut.
Pâslaru speelt de bal door. Daar is Czapla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rzeźniczek passt de bal zonder na te denken. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 95%, FC Liverpool Falticeni 5%.
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:14

47e minuut.
Booser rent richting de bal. Booser speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:15

48e minuut.
Inworp. Rzeźniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booser geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Adaszek passt de bal in één keer door. Delgado rent richting de bal. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zličić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rzeźniczek speelt de bal door. Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Booser met een sublieme pass. Klungelig pakt Dreher de bal. Dreher geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Karasiewicz trapt de bal weg van het doel. Pâslaru kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rzeźniczek neemt de hoekschop. Karasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:16

54e minuut.
Ţiclău geeft een hoge lob. Fridrich probeert naar een medespeler te passen. Venczel speelt de bal door. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Booser probeert naar een medespeler te passen. Zličić heeft problemen om de bal te vangen. Zličić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:17

57e minuut.
Dreher probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zličić de bal. Zličić met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:18

60e minuut.
Fridrich passt de bal in één keer door. Dreher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreher geeft een hoge lob. Zličić maakt een snoekduik en kopt de bal. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:19

62e minuut.
Delgado speelt de bal door. Zličić rent richting de bal. Zličić probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dreher passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal met de wreef. Zličić is nu in balbezit. Zličić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:20

64e minuut.
Czapla rent richting de bal. Czapla geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bożeszkowski de bal onder controle te krijgen. Zličić is nu in balbezit. Zličić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:21

66e minuut.
Booser rent richting de bal. Booser probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:22

69e minuut.
Fridrich rent richting de bal. Fridrich passt de bal met de wreef. Booser heeft problemen om de bal te vangen. Booser probeert naar een medespeler te passen. Delgado speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Zličić probeert naar een medespeler te passen. Dreher probeert naar een medespeler te passen. Pâslaru is nu in balbezit. Zličić rent richting de bal. Zličić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:23

72e minuut.
Klungelig pakt Albu de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeźniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zličić rent richting de bal. Zličić geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:24

74e minuut.
Klungelig pakt Dreher de bal. Dreher probeert naar een medespeler te passen. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zličić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:25

77e minuut.
Dreher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreher passt de bal met de wreef. Pâslaru rent richting de bal. Dreher verovert de bal door een tackle van achteren. Dreher geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Delgado haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Doeltrap. Linnankoski trapt de bal weg van het doel. Booser is nu in balbezit. Booser passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel. Karasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:26

81e minuut.
Klungelig pakt Ţiclău de bal. Ţiclău geeft de bal voor. Pâslaru is nu in balbezit. Delgado onderschept slim de pass. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:27

83e minuut.
Fridrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fridrich passt de bal met de wreef. Booser met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zličić heeft problemen om de bal te vangen. Zličić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:28

84e minuut.
Czapla geeft een hoge lob. Booser kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Karasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:29

86e minuut.
Czapla is nu in balbezit. Czapla speelt de bal door. Daar is Hun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zličić verovert de bal door een tackle van achteren. Zličić passt de bal met de wreef. Karasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Venczel speelt de bal door. Dreher met een sublieme pass. Zličić rent richting de bal. Zličić schiet op doel. Karasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:30

90e minuut.
Rzeźniczek speelt de bal door. Venczel rent richting de bal. Venczel speelt de bal door. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:31

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Tarnita Cluj 95%, FC Liverpool Falticeni 5%.
Fc Tarnita Cluj - FC Liverpool Falticeni 0:31