Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Doman Sampdoria 1991
dorica Tactiek friendly
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
34.6 gemiddelde waardering 48.8
goed Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen solide


4e minuut.
Megyei passt de bal met de wreef. Lojen rent richting de bal. Lojen passt de bal in één keer door. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Coomans passt de bal met de wreef. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei passt de bal met de wreef. Siperco is nu in balbezit. Siperco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Lojen geeft een lange en hoge pass. Borja Calvar rent richting de bal. Siperco is nu in balbezit. Siperco schiet op doel. Verpoort probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Floarea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans passt de bal in één keer door. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Sampdoria 1991 0:1

11e minuut.
Rēpelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lojen is nu in balbezit. Baena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baena krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Verpoort speelt de bal door. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans probeert naar een medespeler te passen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel. Floarea bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coomans geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei passt de bal zonder na te denken. Siperco is nu in balbezit. Coomans rent richting de bal. Coomans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Růžička rent richting de bal. Růžička geeft een lange en hoge pass. Rēpelis kopt de bal weg. Amund is nu in balbezit. Amund haalt uit met een fantastische trap. Floarea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 70%, Sampdoria 1991 30%.
F.C Doman - Sampdoria 1991 0:1

49e minuut.
Aivazidis met een sublieme pass. Lojen rent richting de bal. Lojen met een sublieme pass. Amund is nu in balbezit. Amund draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Lojen geeft de bal voor. Megyei kopt de bal weg. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund schiet op doel. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Sampdoria 1991 0:2

62e minuut.
Růžička onderschept slim de pass. Růžička geeft een hoge lob. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund draait met de bal, schiet en ... Floarea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Sampdoria 1991 0:3

65e minuut.
Růžička verovert de bal door een tackle van achteren. Růžička geeft een lange en hoge pass. Amund is nu in balbezit. Amund draait met de bal, schiet en ... Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Lojen is nu in balbezit. Amund rent richting de bal. Verpoort begaat een overtreding. Amund raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Verpoort rent richting de bal. Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans speelt de bal door. Amund rent richting de bal. Amund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Coomans rent richting de bal. Coomans passt de bal in één keer door. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap. Floarea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Doman - Sampdoria 1991 0:4

84e minuut.
Jelić geeft een hoge lob. Pailla kopt de bal weg. Klungelig pakt Derbin de bal. Hrvatina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrvatina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Doman 68%, Sampdoria 1991 32%.
F.C Doman - Sampdoria 1991 0:4