Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bastion Timisoara szekler fc
442 Tactiek negy ketto
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten formidabel
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Zhizun passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Veiga de bal. Magowski is nu in balbezit. Veiga rent richting de bal. Veiga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - szekler fc 0:1

6e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Samolej rent richting de bal. Samolej speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bergs met een sublieme pass. Magowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zhizun speelt de bal door. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jiménez Monteagudo met een sublieme pass. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski speelt de bal door. Veiga rent richting de bal. Veiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jędrysik speelt de bal door. Magowski rent richting de bal. Magowski passt de bal met de wreef. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nuninga verovert de bal door een tackle van achteren. Nuninga speelt de bal door. Veiga rent richting de bal. Nuninga rent richting de bal. Nuninga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is Bergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuninga speelt de bal door. Veiga is nu in balbezit. Veiga haalt uit met een fantastische trap. Siminică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - szekler fc 0:2

34e minuut.
Jiménez Monteagudo passt de bal met de wreef. Radacz is nu in balbezit. Radacz passt de bal met de wreef. Veiga is nu in balbezit. Veiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Magowski kopt de bal weg. Veiga is nu in balbezit. Veiga speelt de bal door. Nuninga rent richting de bal. Nuninga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghinzani controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - szekler fc 0:3

42e minuut.
Jędrysik is nu in balbezit. Jędrysik geeft een lange en hoge pass. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga onderschept slim de pass. Nuninga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - szekler fc 0:4

45e minuut.
Bilski rent richting de bal. Jiménez Monteagudo rent richting de bal. Nuninga bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuninga schiet op doel. Ghinzani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jiménez Monteagudo neemt de hoekschop. Nuninga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 77%, szekler fc 23%.
FC Bastion Timisoara - szekler fc 0:4

51e minuut.
Jędrysik speelt de bal door. Magowski rent richting de bal. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga schiet op doel. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - szekler fc 0:5

62e minuut.
Siminică met een sublieme pass. Daar is Bilski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez Monteagudo met een sublieme pass. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jędrysik controleert de bal met de borst. Jędrysik met een sublieme pass. Klungelig pakt Veiga de bal. Veiga geeft de bal voor. Nuninga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuninga rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ghinzani speelt de bal door. Zhizun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhizun geeft de bal voor. Veiga springt en kopt de bal. Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bastion Timisoara - szekler fc 0:6

78e minuut.
Ghinzani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez Monteagudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nuninga rent richting de bal. Nuninga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bastion Timisoara 65%, szekler fc 35%.
FC Bastion Timisoara - szekler fc 0:6