Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni Sampdoria 1991
Luk1 Tactiek friendly
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Venczel onderschept slim de pass. Coomans speelt de bal door. Apers met een sublieme pass. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Chromik geeft een hoge lob. Růžička bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delgado krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Boyd kopt de bal weg. Apers bereikt de bal nog maar net als eerste. Apers passt de bal zonder na te denken. Amund bereikt de bal nog maar net als eerste. Amund haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Zličić passt de bal met de wreef. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser passt de bal in één keer door. Rzeźniczek is nu in balbezit. Rzeźniczek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Apers kopt de bal weg. Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Siperco passt de bal in één keer door. Amund is nu in balbezit. Amund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Diamantakos trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jáksó de bal onder controle te krijgen. Venczel met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos bokst de bal weg.

32e minuut.
Chromik rent richting de bal. Růžička onderschept slim de pass. Růžička geeft de bal voor. Amund is nu in balbezit. Amund draait met de bal, schiet en ... Mazurowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Fridrich probeert naar een medespeler te passen. Booser geeft de bal voor. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Sampdoria 1991 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 51%, Sampdoria 1991 49%.
FC Liverpool Falticeni - Sampdoria 1991 1:0

46e minuut.
Zličić passt de bal met de wreef. Venczel probeert naar een medespeler te passen. Fridrich met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Diamantakos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Sampdoria 1991 2:0

52e minuut.
Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Apers verovert de bal door een tackle van achteren. Apers passt de bal in één keer door. Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondano verovert de bal door een tackle van achteren. Rondano geeft een hoge lob. Rzeźniczek rent richting de bal. Rzeźniczek geeft de bal voor. Diamantakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Venczel speelt de bal door. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Růžička begaat een overtreding. Růžička krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Pailla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rzeźniczek met de inworp. Zličić is nu in balbezit. Zličić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 38%, Sampdoria 1991 62%.
FC Liverpool Falticeni - Sampdoria 1991 2:0