Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
winner`s Moldova Draguseni
g8 Tactiek 0707
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
60.6 gemiddelde waardering 45.3
goed Schieten matig
formidabel Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Stratev probeert naar een medespeler te passen. Bucuros geeft de bal voor. Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar onderschept slim de pass. Adıvar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Căldăraru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Moldova Draguseni 1:0

9e minuut.
Kalquito verovert de bal door een tackle van achteren. Viscol speelt de bal door. Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar onderschept slim de pass. Adıvar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adıvar is nu in balbezit. Camacho rent richting de bal. Camacho geeft een hoge lob. Bucuros geeft een lange en hoge pass. Puhl maakt een snoekduik en kopt de bal. Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Peñaranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonescu speelt de bal door. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Căldăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căldăraru geeft de bal voor. Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căldăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru met een sublieme pass. Puhl rent richting de bal. Puhl draait met de bal, schiet en ... Paal! Matonoha bokst de bal weg. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Puhl draait met de bal, schiet en ... Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stencel heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Căldăraru neemt de hoekschop. Puhl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Moldova Draguseni 2:0

23e minuut.
Klungelig pakt Peñaranda de bal. Stencel rent richting de bal. Puhl verovert de bal door een tackle van achteren. Puhl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Moldova Draguseni 3:0

43e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Polet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl draait met de bal, schiet en ... Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Polet geeft de bal voor. Antonescu kopt de bal weg. Stencel rent richting de bal. Puhl verovert de bal door een tackle van achteren. Puhl schiet op doel. Matonoha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winner`s 41%, Moldova Draguseni 59%.
winner`s - Moldova Draguseni 3:0

50e minuut.
Antoñana geeft een lange en hoge pass. Bucuros heeft problemen om de bal te vangen. Bucuros speelt de bal door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Čerkez rent richting de bal. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Moldova Draguseni 4:0

58e minuut.
Adıvar kopt de bal weg. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhl onderschept slim de pass. Puhl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar geeft de bal voor. Matonoha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puhl maakt een snoekduik en kopt de bal. Matonoha bokst de bal weg.

64e minuut.
Bucuros passt de bal zonder na te denken. Adıvar is nu in balbezit. Antoñana schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antoñana krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Viscol rent richting de bal. Viscol passt de bal in één keer door. Puhl rent richting de bal. Puhl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
winner`s - Moldova Draguseni 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: winner`s 31%, Moldova Draguseni 69%.
winner`s - Moldova Draguseni 5:0