Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunicutza05 Gorilaz SK
stent Tactiek new ttz
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten adequate
excellent Passen very good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Estouro kopt de bal weg. Zavadszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky passt de bal met de wreef. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Oprean passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brescan de bal. Zavadszky schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zavadszky krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tzortzoglou is nu in balbezit. Zavadszky rent richting de bal. Peterka begaat een overtreding. Peterka krijgt een gele kaart. Zavadszky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zavadszky wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zavadszky passt de bal met de wreef. Arany probeert naar een medespeler te passen. Estouro is nu in balbezit. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Gorilaz SK 1:0

28e minuut.
Tzortzoglou passt de bal zonder na te denken. Arany heeft problemen om de bal te vangen. Arany passt de bal in één keer door. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Cardos bokst de bal weg.

30e minuut.
Estouro rent richting de bal. Estouro passt de bal in één keer door. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. Cardos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Gorilaz SK 2:0

39e minuut.
Hejno probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Peterka de bal onder controle te krijgen. Estouro is nu in balbezit. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Tzortzoglou neemt de hoekschop. Oprean kopt de bal weg. Klungelig pakt Brescan de bal. Zavadszky rent richting de bal. Zavadszky draait met de bal, schiet en ... Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavadszky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öğüt geeft de bal voor. Lăzărescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Gorilaz SK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 41%, Gorilaz SK 59%.
bunicutza05 - Gorilaz SK 3:0

46e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Mutu onderschept slim de pass. Tzortzoglou speelt de bal door. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ... Cardos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Hejno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavadszky met een snelle inworp. Estouro is nu in balbezit. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Gorilaz SK 4:0

51e minuut.
Oprean rent richting de bal. Arany onderschept slim de pass. Arany passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu schiet op doel. Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Järvenpää verovert de bal door een tackle van achteren. Genovissi rent richting de bal. Järvenpää onderschept slim de pass. Järvenpää geeft de bal voor. Estouro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Brescan rent richting de bal. Brescan probeert naar een medespeler te passen. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Revnic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Gorilaz SK 4:1

88e minuut.
Peterka verovert de bal door een tackle van achteren. Peterka met een sublieme pass. Hejno rent richting de bal. Zavadszky onderschept slim de pass. Zavadszky schiet op doel. Cardos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 38%, Gorilaz SK 62%.
bunicutza05 - Gorilaz SK 4:1