Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Adelinas Stejarul Vlad Tepes
cea mai !! Tactiek 343
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 41.5
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Moţoc met een sublieme pass. Cepero geeft een hoge lob. Bodu rent richting de bal. Bodu draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 1:0

13e minuut.
Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero passt de bal met de wreef. Tobescu geeft een lange en hoge pass. Bodu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 2:0

15e minuut.
Pruś geeft de bal voor. Inworp. Luchian met de inworp. Gherghina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina haalt uit met een fantastische trap. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ... Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 3:0

17e minuut.
Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina is nu in balbezit. Gherghina passt de bal zonder na te denken. Bodu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Luchian kopt de bal weg. Gherghina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghina onderschept slim de pass. Gherghina schiet op doel. Peña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciubuc speelt de bal door. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Bảo is nu in balbezit. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Bodu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu rent richting de bal. Bodu onderschept slim de pass. Bodu draait met de bal, schiet en ... Peña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 4:0

30e minuut.
Gherghina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bodu de bal. Strungăreanu is nu in balbezit. Gherghina onderschept slim de pass. Gherghina schiet op doel. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tobescu geeft de bal voor. Padineanu heeft problemen om de bal te vangen. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu schiet op doel. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 5:0

37e minuut.
Manuli probeert naar een medespeler te passen. Gherghina kopt de bal weg. Bodu is nu in balbezit. Bodu haalt uit met een fantastische trap. Padineanu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 6:0

41e minuut.
Klungelig pakt Cafera de bal. Bảo is nu in balbezit. Gherghina speelt de bal door. Tobescu geeft een lange en hoge pass. Bodu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 29%, Stejarul Vlad Tepes 71%.
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 6:0

46e minuut.
Pleşan komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tobescu met de inworp. Pleşan rent richting de bal. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 7:0

50e minuut.
Bodu passt de bal zonder na te denken. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu passt de bal in één keer door. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Pruś de bal. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero speelt de bal door. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 8:0

53e minuut.
Pleşan rent richting de bal. Ciubuc met een sublieme pass. Pleşan probeert de bal aan de voet te houden. Cepero probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Strungăreanu rent richting de bal. Bodu onderschept slim de pass. Bodu passt de bal met de wreef. Pleşan heeft problemen om de bal te vangen. Pleşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Padineanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodu is nu in balbezit. Bodu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Klungelig pakt Strungăreanu de bal. Bodu rent richting de bal. Bodu passt de bal in één keer door. Pleşan rent richting de bal. Pleşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Luchian geeft de bal voor. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu passt de bal in één keer door. Bảo heeft problemen om de bal te vangen. Bảo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Neguţescu probeert naar een medespeler te passen. Tobescu heeft problemen om de bal te vangen. Tobescu probeert naar een medespeler te passen. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Strungăreanu passt de bal zonder na te denken. Cafera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafera speelt de bal door. Gonska is nu in balbezit. Gonska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Sofian trapt de bal weg. Luchian kopt de bal weg. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sofian verovert de bal door een tackle van achteren. Sofian probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici met een sublieme pass. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zan met een sublieme pass. Tobescu is nu in balbezit. Tobescu passt de bal met de wreef. Pleşan rent richting de bal. Pleşan haalt uit met een fantastische trap. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Neguţescu is nu in balbezit. Tobescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobescu met een sublieme pass. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Moţoc geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zan de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu rent richting de bal. Gonska rent richting de bal. Gonska schiet op doel. Manuli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Adelinas 36%, Stejarul Vlad Tepes 64%.
CF Adelinas - Stejarul Vlad Tepes 8:0