Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.63 [del]
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14510
Dinamo B.K. Abominabil
535 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
58 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten poor
very good Passen poor
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sulea kopt de bal weg. Kuswanto probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik heeft problemen om de bal te vangen. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... Ichim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 1:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuswanto met de inworp. Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi geeft een lange en hoge pass. Unsworth maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuswanto geeft een lange en hoge pass. Ceauşu controleert de bal met de borst. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 2:0

8e minuut.
Hồng Đức zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth passt de bal zonder na te denken. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 3:0

10e minuut.
Nasazzi passt de bal met de wreef. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức speelt de bal door. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Ichim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hồng Đức geeft een hoge lob. Iváncsik probeert de bal met de borst te controleren. Sulea is nu in balbezit. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... Ichim bokst de bal weg. Klungelig pakt Unsworth de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kuswanto geeft de bal voor. Ceauşu kan de bal niet met de borst controleren. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik onderschept slim de pass. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sulea onderschept slim de pass. Sulea geeft een lange en hoge pass. Wojno geeft een hoge lob. Unsworth heeft problemen om de bal te vangen. Unsworth kopt de bal weg. Ichim bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Morariu rent richting de bal. Horčica verovert de bal door een tackle van achteren. Horčica met een sublieme pass. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Burlacu onderschept slim de pass. Hồng Đức onderschept slim de pass. Hồng Đức speelt de bal door. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik draait met de bal, schiet en ... Ichim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 4:0

21e minuut.
Inworp. Kettunen met de inworp. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth onderschept slim de pass. Unsworth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth onderschept slim de pass. Unsworth passt de bal met de wreef. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 5:0

27e minuut.
Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horčica onderschept slim de pass. Horčica geeft de bal voor. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ichim trapt de bal weg van het doel. Kuswanto kopt de bal weg. Hồng Đức is nu in balbezit. Hồng Đức geeft een hoge lob. Ichim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 6:0

30e minuut.
Kuswanto probeert naar een medespeler te passen. Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 7:0

31e minuut.
Horčica passt de bal zonder na te denken. Hồng Đức rent richting de bal. Kettunen geeft de bal voor. Iváncsik heeft problemen om de bal te vangen. Iváncsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ichim met een sublieme pass. Kettunen kopt de bal weg. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Ceauşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nasazzi zal de hoekschop nemen. Unsworth krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kettunen rent richting de bal. Hồng Đức met een sublieme pass. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 8:0

43e minuut.
Unsworth passt de bal in één keer door. Sulea rent richting de bal. Sulea passt de bal met de wreef. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. Ichim bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu geeft een lange en hoge pass. Kuswanto probeert naar een medespeler te passen. Nasazzi geeft een hoge lob. Unsworth springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Unsworth is nu in balbezit. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức passt de bal zonder na te denken. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi passt de bal zonder na te denken. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth schiet op doel. Ichim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 14%, Abominabil 86%.
Dinamo B.K. - Abominabil 9:0

46e minuut.
Morariu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stan komt het veld opgelopen. Kuswanto met een snelle inworp. Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi geeft een hoge lob. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nasazzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hồng Đức de bal. Hồng Đức met een sublieme pass. Horčica speelt de bal door. Kettunen geeft een hoge lob. Ichim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceauşu rent richting de bal. Iváncsik onderschept slim de pass. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 10:0

50e minuut.
Burlacu is nu in balbezit. Burlacu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Unsworth rent richting de bal. Unsworth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kuswanto passt de bal zonder na te denken. Horčica heeft problemen om de bal te vangen. Horčica met een sublieme pass. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojno geeft een hoge lob. Iváncsik kopt de bal weg. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 11:0

59e minuut.
Kuswanto passt de bal met de wreef. Nasazzi heeft problemen om de bal te vangen. Nasazzi speelt de bal door. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik haalt uit met een fantastische trap. Ichim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Kuswanto met de inworp. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kuswanto probeert de bal aan de voet te houden. Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi probeert naar een medespeler te passen. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 12:0

68e minuut.
Horčica rent richting de bal. Horčica passt de bal in één keer door. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Unsworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Ichim probeert naar een medespeler te passen. Kettunen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 13:0

71e minuut.
Iváncsik geeft een lange en hoge pass. Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Unsworth verovert de bal door een tackle van achteren. Unsworth geeft een lange en hoge pass. Iváncsik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ichim trapt de bal weg. Horčica kopt de bal weg. Klungelig pakt Unsworth de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Horčica probeert naar een medespeler te passen. Nasazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasazzi passt de bal met de wreef. Iváncsik rent richting de bal. Iváncsik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 14:0

79e minuut.
Kuswanto is nu in balbezit. Kuswanto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Unsworth is nu in balbezit. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Ichim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik schiet op doel. Ichim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 15:0

80e minuut.
Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan rent richting de bal. Nasazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kuswanto kopt de bal weg. Nasazzi is nu in balbezit. Nasazzi passt de bal met de wreef. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Nasazzi rent richting de bal. Nasazzi geeft een lange en hoge pass. Kettunen kopt de bal weg. Unsworth heeft problemen om de bal te vangen. Unsworth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - Abominabil 16:0

88e minuut.
Buzdugan rent richting de bal. Iváncsik verovert de bal door een tackle van achteren. Iváncsik passt de bal met de wreef. Unsworth rent richting de bal. Unsworth draait met de bal, schiet en ... Ichim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hồng Đức neemt de hoekschop. Unsworth rent richting de bal. Unsworth haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 11%, Abominabil 89%.
Dinamo B.K. - Abominabil 16:0