Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunicutza05 Stejarul Vlad Tepes
stent Tactiek 343
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 43.6
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Cafera passt de bal in één keer door. Tzortzoglou speelt de bal door. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru schiet op doel. Michaels probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gonska rent richting de bal. Gonska passt de bal met de wreef. Zavadszky speelt de bal door. Estouro is nu in balbezit. Estouro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Gonska kopt de bal weg. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc begaat een overtreding. Ciubuc krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tzortzoglou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arany met een snel genomen vrije trap. Cafera controleert de bal met de borst. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zavadszky zal de hoekschop nemen. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gonska rent richting de bal. Wright-Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Wright-Phillips geeft een hoge lob. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ... Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kremblewski is nu in balbezit. Öğüt onderschept slim de pass. Öğüt speelt de bal door. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zavadszky passt de bal zonder na te denken. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro passt de bal zonder na te denken. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Öğüt probeert naar een medespeler te passen. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro passt de bal zonder na te denken. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Öğüt onderschept slim de pass. Öğüt geeft een hoge lob. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 1:0

27e minuut.
Zavadszky met een sublieme pass. Estouro heeft problemen om de bal te vangen. Estouro passt de bal met de wreef. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Öğüt passt de bal zonder na te denken. Daar is Zavadszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğüt geeft een lange en hoge pass. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Wright-Phillips kopt de bal weg. Tzortzoglou rent richting de bal. Tzortzoglou passt de bal met de wreef. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Michaels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 2:0

37e minuut.
Zavadszky passt de bal in één keer door. Tzortzoglou speelt de bal door. Vânătoru probeert naar een medespeler te passen. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tzortzoglou met een sublieme pass. Zavadszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky passt de bal in één keer door. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ... Michaels bokst de bal weg. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Koukoularis kopt de bal weg. Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky passt de bal zonder na te denken. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro schiet op doel. Michaels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zavadszky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Estouro kopt de bal weg. Hardeveld heeft problemen om de bal te vangen. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tzortzoglou neemt de hoekschop. Estouro maakt een snoekduik en kopt de bal. Michaels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 26%, Stejarul Vlad Tepes 74%.
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 2:0

49e minuut.
Tzortzoglou geeft een hoge lob. Vânătoru is nu in balbezit. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro haalt uit met een fantastische trap. Michaels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 3:0

57e minuut.
Łopaciuk kopt de bal weg. Järvenpää geeft een hoge lob. Hardeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vânătoru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Doeltrap. Lascu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Öğüt met een snelle inworp. Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky passt de bal zonder na te denken. Estouro rent richting de bal. Estouro schiet op doel. Lascu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

62e minuut.
Zavadszky is nu in balbezit. Zavadszky geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hardeveld de bal. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 4:0

63e minuut.
Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro geeft de bal voor. Koukoularis controleert de bal met de borst. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Lascu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tzortzoglou zal de hoekschop nemen. Vânătoru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Arany met de inworp. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou geeft een hoge lob. Vânătoru springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Bobik met een snelle inworp. Zavadszky rent richting de bal. Zavadszky geeft een hoge lob. Vânătoru krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tzortzoglou geeft de bal voor. Lascu speelt de bal door. Łopaciuk kopt de bal weg. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lascu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 5:0

72e minuut.
Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou passt de bal met de wreef. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 6:0

75e minuut.
Arany geeft een lange en hoge pass. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru passt de bal in één keer door. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ... Lascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hardeveld rent richting de bal. Vânătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vânătoru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 7:0

76e minuut.
Marăndici komt het veld opgelopen. Moţoc komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Koukoularis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzortzoglou met een snelle inworp. Klungelig pakt Vânătoru de bal. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Moţoc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hardeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Estouro de bal. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hardeveld de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 8:0

85e minuut.
Zavadszky passt de bal met de wreef. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Arany probeert naar een medespeler te passen. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Estouro kopt de bal weg. Vânătoru is nu in balbezit. Koukoularis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koukoularis krijgt een gele kaart. Vânătoru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tzortzoglou komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Arany probeert naar een medespeler te passen. Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou geeft een lange en hoge pass. Vânătoru geeft de bal voor. Estouro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 27%, Stejarul Vlad Tepes 73%.
bunicutza05 - Stejarul Vlad Tepes 9:0