Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stejarul Vlad Tepes bunicutza05
343 Tactiek trick central
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
44.1 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Järvenpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou speelt de bal door. Estouro rent richting de bal. Estouro schiet op doel. Michaels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:1

5e minuut.
Daar is Pruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou passt de bal in één keer door. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Estouro schiet op doel. Hardeveld probeert de bal aan de voet te houden. Estouro is nu in balbezit. Estouro schiet op doel. Michaels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:2

8e minuut.
Tzortzoglou onderschept slim de pass. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap. Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:3

14e minuut.
Hardeveld maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paemel kopt de bal weg. Öğüt speelt de bal door. Estouro rent richting de bal. Estouro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tzortzoglou is nu in balbezit. Tzortzoglou geeft een lange en hoge pass. Hardeveld rent richting de bal. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Michaels probeert naar een medespeler te passen. Öğüt kopt de bal weg. Estouro kan de bal niet met de borst controleren. Estouro schiet op doel. Michaels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:4

27e minuut.
Tzortzoglou met een sublieme pass. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru passt de bal zonder na te denken. Estouro rent richting de bal. Estouro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Tzortzoglou passt de bal in één keer door. Vânătoru speelt de bal door. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro draait met de bal, schiet en ... Michaels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Gonska de bal. Kremblewski met een sublieme pass. Inworp. Tzortzoglou met een snelle inworp. Arany geeft een hoge lob. Michaels kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Estouro is nu in balbezit. Estouro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Öğüt met de inworp. Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğüt geeft de bal voor. Estouro kopt de bal weg. Daar is Vânătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vânătoru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bobik geeft de bal voor. Vânătoru rent richting de bal. Vânătoru met een sublieme pass. Estouro is nu in balbezit. Estouro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Järvenpää zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzortzoglou geeft de bal voor. Estouro springt en kopt de bal. Michaels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 74%, bunicutza05 26%.
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:6

52e minuut.
Inworp. Tzortzoglou met een snelle inworp. Arany rent richting de bal. Arany geeft een lange en hoge pass. Estouro maakt een snoekduik en kopt de bal. Michaels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lascu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wright-Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips geeft een hoge lob. Estouro is nu in balbezit. Estouro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vânătoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:7

68e minuut.
Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou probeert naar een medespeler te passen. Vânătoru probeert naar een medespeler te passen. Estouro is nu in balbezit. Estouro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel onderschept slim de pass. Paemel probeert naar een medespeler te passen. Estouro bereikt de bal nog maar net als eerste. Estouro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Tzortzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzoglou geeft de bal voor. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ... Lascu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:8

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moţoc komt het veld opgelopen. Marăndici komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gonska is nu in balbezit. Bobik verovert de bal door een tackle van achteren. Tzortzoglou speelt de bal door. Arany bereikt de bal nog maar net als eerste. Arany geeft een lange en hoge pass. Lascu bokst de bal weg.

89e minuut.
Koukoularis met een snelle inworp. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Ciubuc speelt de bal door. Estouro rent richting de bal. Estouro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Öğüt neemt de hoekschop. Estouro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stejarul Vlad Tepes 71%, bunicutza05 29%.
Stejarul Vlad Tepes - bunicutza05 0:9