Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abominabil Gorilaz SK
Normal Tactiek new ttz
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Sistola probeert naar een medespeler te passen. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan passt de bal met de wreef. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Boroi bokst de bal weg.

4e minuut.
Daar is Oprean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprean geeft een lange en hoge pass. Martinovici kopt de bal weg. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Sistola de bal. Sistola met een sublieme pass. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Oprean passt de bal met de wreef. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel. Sulea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:2

9e minuut.
Genovissi met een sublieme pass. Oprean speelt de bal door. Klungelig pakt Brescan de bal. Brescan geeft een hoge lob. Rząsa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Ceauşu trapt de bal weg. Brescan kopt de bal weg. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Buzdugan met een snelle inworp. Deaconu rent richting de bal. Brescan verovert de bal door een tackle van achteren. Sistola rent richting de bal. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Burlacu is nu in balbezit. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu geeft een hoge lob. Sistola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sulea trapt de bal weg van het doel. Oprean kopt de bal weg. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola draait met de bal, schiet en ... Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Boroi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolha is nu in balbezit. Dolha geeft de bal voor. Morariu rent richting de bal. Morariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Martinovici rent richting de bal. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Sistola is nu in balbezit. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:3

31e minuut.
Brescan kopt de bal weg. Oprean probeert naar een medespeler te passen. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola draait met de bal, schiet en ... Boroi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:4

33e minuut.
Rząsa is nu in balbezit. Rząsa schiet op doel. Sulea probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martinovici zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mutu verovert de bal door een tackle van achteren. Mutu met een sublieme pass. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft een hoge lob. Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceauşu geeft de bal voor. Inworp. Martinovici met een snelle inworp. Bradu geeft de bal voor. Boroi bokst de bal weg. Daar is Rząsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sistola is nu in balbezit. Sistola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu passt de bal zonder na te denken. Martinovici rent richting de bal. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Rząsa springt en kopt de bal. Boroi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:5

44e minuut.
Rząsa draait met de bal, schiet en ... Ceauşu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martinovici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sistola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bradu onderschept slim de pass. Bradu passt de bal zonder na te denken. Martinovici rent richting de bal. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Rząsa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 81%, Gorilaz SK 19%.
Abominabil - Gorilaz SK 0:5

47e minuut.
Sistola kopt de bal weg. Daar is Ceauşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rząsa rent richting de bal. Rząsa draait met de bal, schiet en ... Boroi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:6

47e minuut.
Burlacu met een sublieme pass. Morariu rent richting de bal. Klungelig pakt Rząsa de bal. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Deaconu met de inworp. Brescan is nu in balbezit. Brescan probeert naar een medespeler te passen. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boroi met een harde bal richting middenveld. Oprean kopt de bal weg. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:7

53e minuut.
Bradu passt de bal zonder na te denken. Sistola probeert de bal met de borst te controleren. Buzdugan rent richting de bal. Sistola verovert de bal door een tackle van achteren. Sistola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici geeft de bal voor. Sistola springt en kopt de bal. Paal! Boroi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sistola is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:8

58e minuut.
Mutu met een sublieme pass. Klungelig pakt Rząsa de bal. Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Sistola is nu in balbezit. Sistola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rząsa rent richting de bal. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sistola is nu in balbezit. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Boroi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:9

61e minuut.
Daar is Hejno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejno met een sublieme pass. Bradu speelt de bal door. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean geeft de bal voor. Klungelig pakt Sulea de bal. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Peterka passt de bal zonder na te denken. Oprean rent richting de bal. Oprean speelt de bal door. Sistola is nu in balbezit. Sistola haalt uit met een fantastische trap. Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi passt de bal met de wreef. Inworp. Genovissi met de inworp. Martinovici geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Brescan geeft een lange en hoge pass. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici passt de bal in één keer door. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:10

69e minuut.
Oprean passt de bal zonder na te denken. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici passt de bal zonder na te denken. Brescan is nu in balbezit. Brescan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Boroi met een sublieme pass. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan geeft de bal voor. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Boroi met een harde bal richting middenveld. Bradu kopt de bal weg. Daar is Martinovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovici geeft de bal voor. Sistola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dolha probeert naar een medespeler te passen. Oprean is nu in balbezit. Oprean met een sublieme pass. Sistola is nu in balbezit. Sistola draait met de bal, schiet en ... Boroi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceauşu heeft problemen om de bal te vangen. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:11

80e minuut.
Ceauşu kopt de bal weg. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Daar is Rząsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Genovissi kopt de bal weg. Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Martinovici geeft de bal voor. Sistola is nu in balbezit. Sistola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bradu met een sublieme pass. Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Martinovici met een sublieme pass. Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rząsa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abominabil - Gorilaz SK 0:12

86e minuut.
Buzdugan speelt de bal door. Rząsa rent richting de bal. Rząsa probeert naar een medespeler te passen. Sistola rent richting de bal. Sistola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Muraru rent richting de bal. Rząsa verovert de bal door een tackle van achteren. Rząsa geeft een lange en hoge pass. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rząsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abominabil 79%, Gorilaz SK 21%.
Abominabil - Gorilaz SK 0:12