Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faleza CoveiCity
faleza Tactiek haha
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
47.8 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten uitmuntend
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Fossa rent richting de bal. Fossa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Necula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rynkowski geeft een lange en hoge pass. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski passt de bal zonder na te denken. Coração Valente probeert naar een medespeler te passen. Dimitrie rent richting de bal. Dimitrie schiet op doel. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kolesnikov rent richting de bal. Băluş onderschept slim de pass. Panovski verovert de bal door een tackle van achteren. Panovski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dimitrie rent richting de bal. Fossa geeft de bal voor. Korzeniowski kopt de bal weg. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Sutryk bokst de bal weg.

26e minuut.
Fossa kopt de bal weg. Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mârzoi met een sublieme pass. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał geeft de bal voor. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Prudel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Panovski probeert naar een medespeler te passen. Kolesnikov rent richting de bal. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski passt de bal in één keer door. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - CoveiCity 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 48%, CoveiCity 52%.
Faleza - CoveiCity 0:1

47e minuut.
Dimitrie onderschept slim de pass. Dimitrie passt de bal in één keer door. Panovski probeert naar een medespeler te passen. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - CoveiCity 0:2

53e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Panovski is nu in balbezit. Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran passt de bal zonder na te denken. Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrie schiet op doel. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Duru rent richting de bal. Prudel onderschept slim de pass. Prudel passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski heeft problemen om de bal te vangen. Korzeniowski schiet op doel. Sutryk bokst de bal weg.

71e minuut.
Panovski passt de bal met de wreef. Chmiest probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel. Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - CoveiCity 0:3

78e minuut.
Tătăran met een sublieme pass. Panovski speelt de bal door. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - CoveiCity 0:4

86e minuut.
Korzeniowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rynkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrie verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 45%, CoveiCity 55%.
Faleza - CoveiCity 0:4