Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity Faleza
haha Tactiek nou
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 50.7
uitmuntend Schieten formidabel
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Dośpiał geeft een hoge lob. Săpunaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Vaage de bal. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătăran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Obrejan met een sublieme pass. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi passt de bal met de wreef. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Mârzoi de bal. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski passt de bal in één keer door. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Necula is nu in balbezit. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon draait met de bal, schiet en ... Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

30e minuut.
Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał geeft de bal voor. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - Faleza 1:0

31e minuut.
Coração Valente passt de bal zonder na te denken. Dimitrie rent richting de bal. Chmiest begaat een overtreding. Chmiest krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Tătăran met de inworp. Rynkowski is nu in balbezit. Rynkowski passt de bal in één keer door. Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Coração Valente met een snelle inworp. Panovski rent richting de bal. Puiu begaat een overtreding. Puiu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek geeft de bal voor. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. Obrejan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutryk bokst de bal weg. Boon rent richting de bal. Boon schiet op doel. Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 55%, Faleza 45%.
CoveiCity - Faleza 1:0

54e minuut.
Mârzoi passt de bal in één keer door. Coração Valente probeert naar een medespeler te passen. Duru rent richting de bal. Duru draait met de bal, schiet en ... Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CoveiCity - Faleza 1:1

71e minuut.
Panovski geeft een hoge lob. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov met een sublieme pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Prudel passt de bal in één keer door. Kolesnikov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obrejan. Kolesnikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ben Barek wilt de vrije trap nemen. Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Panovski is nu in balbezit. Panovski speelt de bal door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski onderschept slim de pass. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Sutryk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 52%, Faleza 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CoveiCity - Faleza 1:1