Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faleza Travelers
433 Tactiek 10
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 51.7
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Gugu verovert de bal door een tackle van achteren. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pojar de bal. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Sutryk bokst de bal weg.

10e minuut.
Lup geeft een hoge lob. Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar schiet op doel. Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Travelers 0:1

12e minuut.
Necula met een sublieme pass. Maruszewski rent richting de bal. Maruszewski passt de bal in één keer door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
MacManus geeft de bal voor. Pojar kopt de bal weg. Lup is nu in balbezit. Lup draait met de bal, schiet en ... Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Travelers 0:2

29e minuut.
Necula kopt de bal weg. Săpunaru met een sublieme pass. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sõrm probeert naar een medespeler te passen. Lup probeert de bal aan de voet te houden. Pojar rent richting de bal. Daar is Pojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Travelers 0:3

37e minuut.
Necula met een sublieme pass. Lup is nu in balbezit. Lup geeft een hoge lob. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 75%, Travelers 25%.
Faleza - Travelers 0:3

47e minuut.
MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus geeft de bal voor. Teodoru geeft een hoge lob. Lup krijgt zijn hoofd ertegen. Necula probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Milner speelt de bal door. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu met een sublieme pass. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lup passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Teodoru de bal. Obrejan rent richting de bal. Teodoru onderschept slim de pass. Teodoru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Travelers 0:4

71e minuut.
Pojar passt de bal zonder na te denken. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea passt de bal met de wreef. Daar is Teodoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lup rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gugu met een sublieme pass. Obrejan speelt de bal door. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Travelers 0:5

80e minuut.
Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea met een sublieme pass. Pojar heeft problemen om de bal te vangen. Pojar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Travelers 0:6

81e minuut.
Săpunaru speelt de bal door. Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu verovert de bal door een tackle van achteren. Gugu geeft de bal voor. Pojar kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gugu rent richting de bal. Gugu passt de bal in één keer door. Daar is Necula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Necula verovert de bal door een tackle van achteren. Necula geeft de bal voor. Sõrm kopt de bal weg. Gugu geeft een lange en hoge pass. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Travelers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 80%, Travelers 20%.
Faleza - Travelers 0:7