Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:37
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.64 [del]
  • Stadion: Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21471
Travelers Faleza
10 Tactiek nou
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten excellent
good Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Sõrm geeft een lange en hoge pass. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru passt de bal met de wreef. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Faleza 1:0

8e minuut.
Gugu kopt de bal weg. Lup speelt de bal door. Necula heeft problemen om de bal te vangen. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Teodoru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Necula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojar onderschept slim de pass. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Obrejan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Săpunaru passt de bal zonder na te denken. Dimitrie rent richting de bal. Gugu verovert de bal door een tackle van achteren. Gugu geeft een hoge lob. Pojar krijgt zijn hoofd ertegen. Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gugu passt de bal zonder na te denken. Obrejan onderschept slim de pass. Pojar is nu in balbezit. Lup is nu in balbezit. Lup draait met de bal, schiet en ... Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski kan de bal niet met de borst controleren. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. Sutryk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Faleza 2:0

21e minuut.
Coc geeft de bal voor. Mârzoi probeert de bal aan de voet te houden. Lup probeert naar een medespeler te passen. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pojar kopt de bal weg. Daar is Necula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lup is nu in balbezit. Lup draait met de bal, schiet en ... Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Faleza 3:0

31e minuut.
Gugu geeft de bal voor. Obrejan kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciorbea zal de hoekschop nemen. Pojar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodoru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Faleza 4:0

33e minuut.
Coc speelt de bal door. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula geeft een lange en hoge pass. Puiu rent richting de bal. Puiu draait met de bal, schiet en ... Matusiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 23%, Faleza 77%.
Travelers - Faleza 4:0

47e minuut.
Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea geeft een hoge lob. Obrejan heeft problemen om de bal te vangen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Săpunaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sõrm met een snelle inworp. Gugu is nu in balbezit. Gugu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lup is nu in balbezit. Lup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Faleza 5:0

54e minuut.
Klungelig pakt Ciorbea de bal. Ciorbea geeft een lange en hoge pass. Pojar rent richting de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ... Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Faleza 6:0

56e minuut.
Obrejan kopt de bal weg. Coc is nu in balbezit. Coc probeert naar een medespeler te passen. Pojar is nu in balbezit. Pojar draait met de bal, schiet en ... Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lup rent richting de bal. Lup met een sublieme pass. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Pojar is nu in balbezit. Pojar schiet op doel. Sutryk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gugu kopt de bal weg. Lup probeert naar een medespeler te passen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. Sutryk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Faleza 7:0

69e minuut.
Lup passt de bal zonder na te denken. Obrejan geeft de bal voor. Ciorbea kopt de bal weg. Teodoru rent richting de bal. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Sutryk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gugu controleert de bal met de borst. Gugu speelt de bal door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Necula verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciorbea zal de hoekschop nemen. Pojar maakt een snoekduik en kopt de bal. Sutryk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Faleza 8:0

78e minuut.
Tătăran verovert de bal door een tackle van achteren. Tătăran geeft de bal voor. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Ciorbea passt de bal in één keer door. Teodoru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pojar de bal. Pojar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Travelers - Faleza 9:0

88e minuut.
Ciorbea speelt de bal door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru passt de bal zonder na te denken. Pojar rent richting de bal. Pojar haalt uit met een fantastische trap. Sutryk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Travelers 25%, Faleza 75%.
Travelers - Faleza 9:0