Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pastora f:C SELECCION COLOMBIA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Canchila de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espejo is nu in balbezit. Espejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo onderschept slim de pass. Espejo passt de bal met de wreef. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Córdoba speelt de bal door. Gamba rent richting de bal. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - SELECCION COLOMBIA 0:1

12e minuut.
Sánchez trapt de bal weg. Nieto kopt de bal weg. Mateus geeft een hoge lob. Oyola is nu in balbezit. Oyola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Córdoba passt de bal zonder na te denken. Gamba rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo passt de bal met de wreef. Daar is Canchila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamba rent richting de bal. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - SELECCION COLOMBIA 0:2

36e minuut.
Cantor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto is nu in balbezit. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Barón speelt de bal door. Monzón is nu in balbezit. Navas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Montealegre trapt de bal weg. Mateus rent richting de bal. Mateus geeft een hoge lob. Oyola heeft problemen om de bal te vangen. Oyola draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Canchila speelt de bal door. Córdoba is nu in balbezit. Mateus rent richting de bal. Espejo is nu in balbezit. Espejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pastora f:C 48%, SELECCION COLOMBIA 52%.
pastora f:C - SELECCION COLOMBIA 0:2

76e minuut.
Espejo passt de bal zonder na te denken. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia rent richting de bal. Gamba onderschept slim de pass. Gamba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Canchila kopt de bal weg. Córdoba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cantor probeert naar een medespeler te passen. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - SELECCION COLOMBIA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pastora f:C 45%, SELECCION COLOMBIA 55%.
pastora f:C - SELECCION COLOMBIA 1:2