Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vortice ANTIDEPORTIVO F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


36e minuut.
Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez met een sublieme pass. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vortice 50%, ANTIDEPORTIVO F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vortice - ANTIDEPORTIVO F.C. 0:0

53e minuut.
Parada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mayorga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ovalle rent richting de bal. Ovalle geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mosquera Mejía kopt de bal weg. Carrillo probeert de bal aan de voet te houden. Parada rent richting de bal. Mosquera Mejía is nu in balbezit. Mosquera Mejía schiet op doel. López Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
vortice - ANTIDEPORTIVO F.C. 0:1

66e minuut.
Parada is nu in balbezit. Carrillo rent richting de bal. Carrillo passt de bal met de wreef. Mosquera Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal zonder na te denken. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vortice - ANTIDEPORTIVO F.C. 1:1

77e minuut.
Parada geeft een hoge lob. Barbosa is nu in balbezit. Ojeda onderschept slim de pass. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vortice - ANTIDEPORTIVO F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vortice 45%, ANTIDEPORTIVO F.C. 55%.
vortice - ANTIDEPORTIVO F.C. 2:1