Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SELECCION COLOMBIA ANTIDEPORTIVO F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Laverde rent richting de bal. Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal met de wreef. Gamba rent richting de bal. Gamba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Segura geeft een hoge lob. Gamba rent richting de bal. Morceli rent richting de bal. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SELECCION COLOMBIA - ANTIDEPORTIVO F.C. 1:0

10e minuut.
Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo onderschept slim de pass. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Carrillo passt de bal zonder na te denken. Mosquera Mejía rent richting de bal. Laverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Segura geeft een lange en hoge pass. Alzate Gómez kopt de bal weg. Klungelig pakt Montealegre de bal. Mosquera Mejía rent richting de bal. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap. Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mosquera Mejía is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Segura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espejo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Calderón passt de bal met de wreef. Córdoba geeft de bal voor. Morena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gamba rent richting de bal. Gamba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SELECCION COLOMBIA - ANTIDEPORTIVO F.C. 2:0

44e minuut.
Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo speelt de bal door. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Gamba rent richting de bal. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SELECCION COLOMBIA 47%, ANTIDEPORTIVO F.C. 53%.
SELECCION COLOMBIA - ANTIDEPORTIVO F.C. 2:0

46e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. Morales Otero rent richting de bal. Met opzet legt Alzate Gómez zijn tegenspeler op de grond. Alzate Gómez krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Córdoba speelt de bal door. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo met een sublieme pass. Gamba is nu in balbezit. Gamba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mosquera Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Laverde verovert de bal door een tackle van achteren. Laverde passt de bal zonder na te denken. Gamba is nu in balbezit. Gamba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Espejo de bal. Gamba rent richting de bal. Espejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espejo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SELECCION COLOMBIA 42%, ANTIDEPORTIVO F.C. 58%.
SELECCION COLOMBIA - ANTIDEPORTIVO F.C. 2:0