Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLICOS pastora f:C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia verovert de bal door een tackle van achteren. Palencia geeft een lange en hoge pass. Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Monzón is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monzón met de inworp. Cantor is nu in balbezit. Cantor geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Durden kopt de bal weg. Daar is Palencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez schiet op doel. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón passt de bal in één keer door. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor is nu in balbezit. Cantor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Castiblanco trapt de bal weg van het doel. Rueda kopt de bal weg. Durden is nu in balbezit. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Cantor de bal. Cantor speelt de bal door. Oyola rent richting de bal. Oyola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLICOS - pastora f:C 0:1

27e minuut.
Millán geeft de bal voor. Inworp. Monzón met de inworp. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 50%, pastora f:C 50%.
COLICOS - pastora f:C 0:1

70e minuut.
Canchila passt de bal in één keer door. Samudio is nu in balbezit. Samudio passt de bal in één keer door. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mateus probeert naar een medespeler te passen. Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal in één keer door. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 49%, pastora f:C 51%.
COLICOS - pastora f:C 0:1