Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salatatu Skarios f.c
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 21.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Doeltrap. Feliciano trapt de bal weg van het doel. Galindo kopt de bal weg. Medellín heeft problemen om de bal te vangen. Medellín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yara passt de bal zonder na te denken. Vanegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanegas met een sublieme pass. Medellín is nu in balbezit. Medellín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sumarchán geeft een hoge lob. Vanegas kopt de bal weg. Sumarchán rent richting de bal. Sumarchán passt de bal in één keer door. Feliciano heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
salatatu - Skarios f.c 0:1

32e minuut.
Vanegas probeert naar een medespeler te passen. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Yara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yara naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Talero geeft een lange en hoge pass. Daar is Buenaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eslava begaat een overtreding. Eslava krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salatatu 56%, Skarios f.c 44%.
salatatu - Skarios f.c 0:1

51e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. Arias Cardona rent richting de bal. Arias Cardona speelt de bal door. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Santofimio is nu in balbezit. Páez onderschept slim de pass. Páez geeft een hoge lob. Rentería is nu in balbezit. Rentería haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pérez Jaramillo is nu in balbezit. Villada is nu in balbezit. Villada geeft de bal voor. Vanegas rent richting de bal. Vanegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
salatatu - Skarios f.c 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salatatu 56%, Skarios f.c 44%.
salatatu - Skarios f.c 0:2