Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skarios f.c salatatu
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Rey is nu in balbezit. Vanegas rent richting de bal. Vanegas passt de bal zonder na te denken. Yara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yara geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
González met een sublieme pass. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Medellín de bal. Medellín schiet op doel. Feliciano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Alcalá onderschept slim de pass. Alcalá geeft een lange en hoge pass. Medellín rent richting de bal. Medellín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarios f.c - salatatu 1:0

41e minuut.
Inworp. Arias Cardona met de inworp. Rentería speelt de bal door. Piragua is nu in balbezit. Piragua haalt uit met een fantastische trap. Monroy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skarios f.c - salatatu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarios f.c 27%, salatatu 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skarios f.c - salatatu 1:1

54e minuut.
Vélez geeft een hoge lob. Medellín is nu in balbezit. Medellín passt de bal met de wreef. Malagón rent richting de bal. Malagón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Páez rent richting de bal. Páez geeft een lange en hoge pass. Daar is Vélez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
González geeft een hoge lob. Inworp. Pérez Jaramillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malagón bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagón geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarios f.c 41%, salatatu 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skarios f.c - salatatu 1:1