Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cebollitas fc Skarios f.c
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá probeert naar een medespeler te passen. Calderón Sr bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo onderschept slim de pass. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Arenas speelt de bal door. Santofimio rent richting de bal. Buenaventura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buenaventura krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Quintero probeert naar een medespeler te passen. Alcalá kopt de bal weg. Daar is Ladino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá met een sublieme pass. Medellín heeft problemen om de bal te vangen. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Quintero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
López met een harde bal richting middenveld. Alcalá kopt de bal weg. Daar is Ladino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medellín bereikt de bal nog maar net als eerste. Medellín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Calderón Sr is nu in balbezit. Alcalá verovert de bal door een tackle van achteren. Alcalá met een sublieme pass. Medellín is nu in balbezit. Medellín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cebollitas fc 72%, Skarios f.c 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cebollitas fc - Skarios f.c 0:0

54e minuut.
Calderón Sr geeft een hoge lob. Buenaventura kopt de bal weg. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Patarroyo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Buitrago is nu in balbezit. Daar is Pimentel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cebollitas fc - Skarios f.c 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cebollitas fc 60%, Skarios f.c 40%.
cebollitas fc - Skarios f.c 1:0