Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salatatu andrea
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Huerta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yara de bal. Yara passt de bal zonder na te denken. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
salatatu - andrea 1:0

23e minuut.
Jerez rent richting de bal. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft de bal voor. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Carvajal onderschept slim de pass. Inworp. Rentería met een snelle inworp. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jerez probeert naar een medespeler te passen. Eslava rent richting de bal. Pinilla is nu in balbezit. Eslava onderschept slim de pass. Eslava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arias Cardona met een sublieme pass. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey is nu in balbezit. Eslava rent richting de bal. Eslava haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salatatu 38%, andrea 62%.
salatatu - andrea 1:0

51e minuut.
Arias Cardona geeft de bal voor. Klungelig pakt Carvajal de bal. Eslava is nu in balbezit. Eslava haalt uit met een fantastische trap. Dueñas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rentería speelt de bal door. Rey rent richting de bal. Eslava is nu in balbezit. Eslava schiet op doel. Dueñas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Yara geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Riveros de bal onder controle te krijgen. Arias Cardona rent richting de bal. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
salatatu - andrea 2:0

71e minuut.
Heredia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rentería met de inworp. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Arias Cardona speelt de bal door. Heredia is nu in balbezit. Eslava onderschept slim de pass. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ... Dueñas bokst de bal weg.

87e minuut.
Arias Cardona probeert naar een medespeler te passen. Valoyes rent richting de bal. Arias Cardona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arias Cardona krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Daar is Arias Cardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias Cardona speelt de bal door. Rentería met een sublieme pass. Rey rent richting de bal. Rey geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salatatu 30%, andrea 70%.
salatatu - andrea 2:0