Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PateadaNP marlon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Polanía verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón probeert naar een medespeler te passen. Tello is nu in balbezit. Tello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PateadaNP - marlon 0:1

15e minuut.
Daar is Chitiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitiva met een sublieme pass. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello onderschept slim de pass. Tello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PateadaNP - marlon 0:2

27e minuut.
Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón speelt de bal door. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello schiet op doel. Palacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Penagos met een harde bal richting middenveld. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aragón is nu in balbezit. Aragón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ferrer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueredo met een snelle inworp. Chitiva rent richting de bal. Chitiva passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PateadaNP 62%, marlon 38%.
PateadaNP - marlon 0:2

47e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Cabanzo rent richting de bal. Leyton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leyton krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Grijalba speelt de bal door. Chitiva rent richting de bal. Polanía is nu in balbezit. Chitiva onderschept slim de pass. Chitiva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Grijalba is nu in balbezit. Aragón rent richting de bal. Tello rent richting de bal. Aragón is nu in balbezit. Aragón schiet op doel. Palacio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PateadaNP - marlon 0:3

69e minuut.
Penagos geeft een hoge lob. Palacio rent richting de bal. Figueredo onderschept slim de pass. Bahamón is nu in balbezit. Bahamón draait met de bal, schiet en ... Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Figueredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueredo geeft een hoge lob. Grijalba kopt de bal weg. Bahamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamón draait met de bal, schiet en ... Rentería kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Cabanzo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grijalba de bal onder controle te krijgen. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello schiet op doel. Palacio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PateadaNP - marlon 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PateadaNP 47%, marlon 53%.
PateadaNP - marlon 0:4