Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marlon asabrados
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Robles kopt de bal weg. Olarte heeft problemen om de bal te vangen. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Tello rent richting de bal. Tello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pizzoza is nu in balbezit. Pizzoza geeft de bal voor. Mejía Vélez is nu in balbezit. Tello is nu in balbezit. Tello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gómez Pérez rent richting de bal. Cabanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanzo onderschept slim de pass. Cabanzo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Valencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marlon - asabrados 1:0

37e minuut.
Klungelig pakt Leyva de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana probeert naar een medespeler te passen. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gómez Pérez kopt de bal weg. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Caballero rent richting de bal. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rentería verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marlon 58%, asabrados 42%.
marlon - asabrados 1:0

49e minuut.
Valencia trapt de bal weg van het doel. Caballero kopt de bal weg. Palacio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gamboa met een snelle inworp. Daar is Polanía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caballero is nu in balbezit. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Polanía rent richting de bal. Polanía geeft de bal voor. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón rent richting de bal. Aragón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Aragón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pérez Jaramillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marlon 59%, asabrados 41%.
marlon - asabrados 1:0