Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ee ss el crack
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo speelt de bal door. Robledo is nu in balbezit. Yate verovert de bal door een tackle van achteren. Yate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pimentel passt de bal zonder na te denken. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Callejas is nu in balbezit. Callejas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Padilla passt de bal in één keer door. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas speelt de bal door. Yate bereikt de bal nog maar net als eerste. Yate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ee ss - el crack 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ee ss 74%, el crack 26%.
ee ss - el crack 0:1

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Botero trapt de bal weg. Montero kopt de bal weg. Yate is nu in balbezit. Yate schiet op doel. Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bohórquez rent richting de bal. Bohórquez met een sublieme pass. Yate is nu in balbezit. Yate schiet op doel. Botero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ee ss - el crack 0:2

81e minuut.
Yate bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo onderschept slim de pass. Callejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejas haalt uit met een fantastische trap. Robledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Robledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Callejas rent richting de bal. Callejas passt de bal met de wreef. Yate bereikt de bal nog maar net als eerste. Yate draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ee ss 74%, el crack 26%.
ee ss - el crack 0:2