Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juan deyby ee ss
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Leiva geeft de bal voor. Triviño springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño rent richting de bal. Robledo rent richting de bal. Robledo geeft de bal voor. Valderrama kopt de bal weg. Botero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Urrego geeft een hoge lob. Ossa kopt de bal weg. Durán is nu in balbezit. Murillo onderschept slim de pass. Murillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Varón is nu in balbezit. Varón geeft een lange en hoge pass. Fuentes rent richting de bal. Triviño onderschept slim de pass. Triviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juan deyby - ee ss 1:0

41e minuut.
Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama met een sublieme pass. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juan deyby - ee ss 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan deyby 30%, ee ss 70%.
juan deyby - ee ss 2:0

60e minuut.
Tamayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo passt de bal met de wreef. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barco Vargas rent richting de bal. Barco Vargas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Varón de bal onder controle te krijgen. Murillo rent richting de bal. Murillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan deyby 53%, ee ss 47%.
juan deyby - ee ss 2:0