Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drean leage socer mimis
Normal Tactiek DVD
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Mejía Guzmán kopt de bal weg. Lattu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattu met een sublieme pass. Casierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra draait met de bal, schiet en ... Mera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Quiroga met een sublieme pass. Pena rent richting de bal. Pena geeft de bal voor. Szaniawski heeft problemen om de bal te vangen. Szaniawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño geeft een hoge lob. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
drean leage socer - mimis 0:1

44e minuut.
Lattu speelt de bal door. Casierra probeert naar een medespeler te passen. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Szaniawski de bal. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drean leage socer 38%, mimis 62%.
drean leage socer - mimis 0:1

54e minuut.
Szaniawski is nu in balbezit. Peñaranda is nu in balbezit. Szaniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Szaniawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
drean leage socer - mimis 0:2

57e minuut.
Arboleda springt en kopt de bal. Mateus kopt de bal weg. Mejía Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quiroga de bal. Quiroga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Lattu onderschept slim de pass. Lattu passt de bal in één keer door. Mejía Guzmán rent richting de bal. Smrk onderschept slim de pass. Smrk draait met de bal, schiet en ... Mera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. Mera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
drean leage socer - mimis 0:3

89e minuut.
Arboleda passt de bal in één keer door. Mejía Guzmán is nu in balbezit. Mejía Guzmán passt de bal met de wreef. Guayacán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayacán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drean leage socer 42%, mimis 58%.
drean leage socer - mimis 0:3