Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la guarnel barcelonablack
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Luengas is nu in balbezit. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Consuelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Luengas passt de bal met de wreef. Visbal is nu in balbezit. Visbal probeert naar een medespeler te passen. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - barcelonablack 1:0

22e minuut.
Visbal met een sublieme pass. Ayala is nu in balbezit. Ayala passt de bal in één keer door. Foronda is nu in balbezit. Foronda draait met de bal, schiet en ... Moyano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - barcelonablack 2:0

25e minuut.
Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala geeft een hoge lob. Klungelig pakt Borja de bal. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Visbal onderschept slim de pass. Foronda rent richting de bal. Visbal rent richting de bal. Visbal schiet op doel. Moyano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - barcelonablack 3:0

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burbano neemt de hoekschop. Hoyos kopt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la guarnel 41%, barcelonablack 59%.
la guarnel - barcelonablack 3:0

54e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado speelt de bal door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Consuelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - barcelonablack 3:1

73e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán geeft een lange en hoge pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna onderschept slim de pass. Luna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Visbal verovert de bal door een tackle van achteren. Visbal speelt de bal door. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda haalt uit met een fantastische trap. Moyano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - barcelonablack 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la guarnel 48%, barcelonablack 52%.
la guarnel - barcelonablack 4:1