Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelonablack la guarnel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja passt de bal zonder na te denken. Luengas rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mendieta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plazas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Banguero de bal. Banguero haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banguero rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - la guarnel 1:0

35e minuut.
Foronda is nu in balbezit. Mendieta onderschept slim de pass. Visbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Visbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelonablack - la guarnel 1:1

43e minuut.
Millán geeft de bal voor. Daar is Visbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visbal passt de bal in één keer door. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonablack 57%, la guarnel 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelonablack - la guarnel 1:1

62e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal in één keer door. Vidal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banguero rent richting de bal. Banguero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - la guarnel 2:1

90e minuut.
Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Visbal rent richting de bal. Foronda is nu in balbezit. Foronda schiet op doel. Moyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelonablack - la guarnel 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonablack 46%, la guarnel 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelonablack - la guarnel 2:2