Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Junior F.C drean leage socer
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Quiroga met een sublieme pass. Basto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastor. Pastor krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mogollón geeft een hoge lob. Guayacán heeft problemen om de bal te vangen. Mogollón is nu in balbezit. Guayacán onderschept slim de pass. Guayacán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Junior F.C - drean leage socer 0:1

22e minuut.
Santoyo rent richting de bal. Aristizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Aristizábal passt de bal in één keer door. Enciso is nu in balbezit. Enciso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Afanador is nu in balbezit. Quiroga onderschept slim de pass. Duque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quiroga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quiroga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador verovert de bal door een tackle van achteren. Afanador geeft de bal voor. Daar is Enciso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Junior F.C 53%, drean leage socer 47%.
Atletico Junior F.C - drean leage socer 0:1

46e minuut.
Quiñónez verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñónez met een sublieme pass. Aristizábal rent richting de bal. Aristizábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Junior F.C - drean leage socer 1:1

48e minuut.
Afanador kopt de bal weg. Quiroga heeft problemen om de bal te vangen. Mesa is nu in balbezit. Quiroga verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Aristizábal passt de bal zonder na te denken. Enciso rent richting de bal. Enciso passt de bal in één keer door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Arboleda verovert de bal door een tackle van achteren. Arboleda passt de bal zonder na te denken. Guayacán rent richting de bal. Guayacán draait met de bal, schiet en ... Posso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Junior F.C - drean leage socer 1:2

67e minuut.
Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo passt de bal met de wreef. Enciso rent richting de bal. Enciso haalt uit met een fantastische trap. Mera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Junior F.C - drean leage socer 2:2

74e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basto met de inworp. Quiroga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Junior F.C 47%, drean leage socer 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Junior F.C - drean leage socer 2:2