Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la guarnel Atletico Junior F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque onderschept slim de pass. Duque passt de bal in één keer door. Enciso rent richting de bal. Enciso haalt uit met een fantastische trap. Consuelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - Atletico Junior F.C 0:1

7e minuut.
Quiñónez onderschept slim de pass. Quiñónez speelt de bal door. Enciso rent richting de bal. Enciso draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Otálora probeert de bal aan de voet te houden. Enciso rent richting de bal. Enciso heeft problemen om de bal te vangen. Enciso schiet op doel. Consuelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Enciso onderschept slim de pass. Aristizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - Atletico Junior F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la guarnel 75%, Atletico Junior F.C 25%.
la guarnel - Atletico Junior F.C 0:2

51e minuut.
Luengas passt de bal met de wreef. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Quintanilla zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Quintanilla naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Otálora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastor met de inworp. Aristizábal rent richting de bal. Aristizábal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dalí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengas geeft een hoge lob. Plazas rent richting de bal. Plazas draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Afanador is nu in balbezit. Luengas onderschept slim de pass. Luengas probeert naar een medespeler te passen. Estupiñán is nu in balbezit. Estupiñán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - Atletico Junior F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la guarnel 48%, Atletico Junior F.C 52%.
la guarnel - Atletico Junior F.C 1:2