Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eskere drean leage socer
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Yate is nu in balbezit. Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda is nu in balbezit. Losada begaat een overtreding. Losada krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Peñaranda raakt geblesseerd tijdens het duel. Santoyo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arboleda is nu in balbezit. Arboleda met een sublieme pass. Guayacán is nu in balbezit. Guayacán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bravo trapt de bal weg van het doel. Santoyo kopt de bal weg. Pastor rent richting de bal. Guayacán verovert de bal door een tackle van achteren. Guayacán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - drean leage socer 0:1

21e minuut.
Losada rent richting de bal. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herreño. Almanza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almanza komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño geeft de bal voor. Moya heeft problemen om de bal te vangen. Guayacán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayacán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskere 49%, drean leage socer 51%.
eskere - drean leage socer 0:1

83e minuut.
Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya probeert naar een medespeler te passen. Almanza rent richting de bal. Almanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
eskere - drean leage socer 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskere 51%, drean leage socer 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eskere - drean leage socer 1:1