Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
campitosfc la guarnel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Rentería rent richting de bal. Useche is nu in balbezit. Ayala begaat een overtreding. Ayala krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Salas rent richting de bal. Pastor onderschept slim de pass. Luengas met een sublieme pass. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Visbal is nu in balbezit. Holguín is nu in balbezit. Visbal onderschept slim de pass. Foronda is nu in balbezit. Foronda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Visbal heeft problemen om de bal te vangen. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foronda. Foronda krijgt een gele kaart. Rentería is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nariño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Plazas onderschept slim de pass. Plazas geeft de bal voor. Foronda rent richting de bal. Foronda haalt uit met een fantastische trap. Jaramillo Vásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
campitosfc - la guarnel 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campitosfc 63%, la guarnel 37%.
campitosfc - la guarnel 0:1

68e minuut.
Sotelo is nu in balbezit. Rentería rent richting de bal. Foronda begaat een overtreding. Rentería wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rentería kan niet meer verder spelen. Fernández Urrutia komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Segura met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Puerta onderschept slim de pass. Puerta draait met de bal, schiet en ... Consuelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Puerta is nu in balbezit. Puerta haalt uit met een fantastische trap. Otálora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duque rent richting de bal. Duque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campitosfc 40%, la guarnel 60%.
campitosfc - la guarnel 0:1