Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nacional f.c Stiven Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria verovert de bal door een tackle van achteren. Sanabria speelt de bal door. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nacional f.c - Stiven Fc 0:1

13e minuut.
Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo probeert naar een medespeler te passen. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria haalt uit met een fantastische trap. Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Algarra passt de bal zonder na te denken. Toledo geeft een hoge lob. Niño bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño passt de bal zonder na te denken. Ortiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meneses is nu in balbezit. Meneses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nacional f.c - Stiven Fc 0:2

19e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana passt de bal zonder na te denken. Ortiz rent richting de bal. Meneses rent richting de bal. Meneses draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niño neemt de hoekschop. Henao krijgt zijn hoofd ertegen. Meneses krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nacional f.c - Stiven Fc 0:3

28e minuut.
Agredo rent richting de bal. Armero verovert de bal door een tackle van achteren. Armero probeert naar een medespeler te passen. Pachón is nu in balbezit. Pachón draait met de bal, schiet en ... Mogollón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Chavarro is nu in balbezit. Henao is nu in balbezit. Chavarro begaat een overtreding. Chavarro krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Agredo is nu in balbezit. Wilches begaat een overtreding. Agredo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agredo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ortiz de bal. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nacional f.c 55%, Stiven Fc 45%.
nacional f.c - Stiven Fc 0:3

47e minuut.
Triana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Algarra kan de bal niet met de borst controleren. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarra verovert de bal door een tackle van achteren. Algarra geeft de bal voor. Mogollón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Alonso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ríos met de inworp. Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanabria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nacional f.c - Stiven Fc 0:4

66e minuut.
Agredo is nu in balbezit. Armero onderschept slim de pass. Armero speelt de bal door. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Chavarro rent richting de bal. Henao verovert de bal door een tackle van achteren. Henao speelt de bal door. Meneses is nu in balbezit. Meneses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Chavarro geeft de bal voor. Natouri kopt de bal weg. Daar is Wilches, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachón rent richting de bal. Pachón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Samudio de bal. Samudio geeft een hoge lob. Agredo rent richting de bal. Pachón onderschept slim de pass. Pachón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nacional f.c 38%, Stiven Fc 62%.
nacional f.c - Stiven Fc 0:4