Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nacional f.c grado-301
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten hopeless
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Wilches rent richting de bal. Wilches geeft een lange en hoge pass. Coral Rosero kopt de bal weg. Pachón rent richting de bal. Pachón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wilches rent richting de bal. Wilches passt de bal in één keer door. Pachón is nu in balbezit. Pachón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barajas de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Amortegui kan de bal niet met de borst controleren. Rincón speelt de bal door. Vallejo rent richting de bal. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Enciso rent richting de bal. Carrillo is nu in balbezit. Enciso verovert de bal door een tackle van achteren. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nacional f.c 67%, grado-301 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nacional f.c - grado-301 0:0

50e minuut.
Wilches onderschept slim de pass. Wilches met een sublieme pass. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilches bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilches schiet op doel. Ballén bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Amortegui met de inworp. Sopó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopó passt de bal met de wreef. Pachón rent richting de bal. Pachón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nacional f.c - grado-301 1:0

63e minuut.
Vallejo kan de bal niet met de borst controleren. Mora rent richting de bal. Mora met een sublieme pass. Vallejo rent richting de bal. Vallejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Delgado rent richting de bal. Triana begaat een overtreding. Delgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López García zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Samudio heeft problemen om de bal te vangen. Vallejo rent richting de bal. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Enciso kopt de bal weg. Triana is nu in balbezit. Triana geeft een hoge lob. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nacional f.c 59%, grado-301 41%.
nacional f.c - grado-301 1:0