Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grado-301 nacional f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Pachón rent richting de bal. Pachón haalt uit met een fantastische trap. Barajas heeft problemen om de bal te vangen. Wilches is nu in balbezit. Wilches haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zea trapt de bal weg van het doel. Pimentel kopt de bal weg. Vallejo rent richting de bal. Vallejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Samudio de bal. Alonso rent richting de bal. Alonso probeert naar een medespeler te passen. Pachón is nu in balbezit. Pachón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Triana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pimentel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Coral Rosero rent richting de bal. Wilches rent richting de bal. Wilches probeert naar een medespeler te passen. Pachón is nu in balbezit. Pachón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grado-301 - nacional f.c 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grado-301 52%, nacional f.c 48%.
grado-301 - nacional f.c 0:1

49e minuut.
Algarra rent richting de bal. Algarra passt de bal in één keer door. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilches rent richting de bal. Wilches schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grado-301 - nacional f.c 0:2

53e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro rent richting de bal. Chavarro geeft een lange en hoge pass. Pachón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pachón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Chavarro rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora speelt de bal door. Vallejo rent richting de bal. Vallejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grado-301 - nacional f.c 1:2

76e minuut.
Jara rent richting de bal. Jara geeft een hoge lob. Mora rent richting de bal. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Coral Rosero kopt de bal weg. Daar is Barajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachón is nu in balbezit. Pachón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esquivel. Esquivel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grado-301 44%, nacional f.c 56%.
grado-301 - nacional f.c 1:2