Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la real jamaca
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 12.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Burgos rent richting de bal. Burgos passt de bal zonder na te denken. Monroy rent richting de bal. Monroy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Landazábal rent richting de bal. Acero verovert de bal door een tackle van achteren. Acero passt de bal in één keer door. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ... Luque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Landazábal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acero is nu in balbezit. Acero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Acero is nu in balbezit. Acero passt de bal in één keer door. Landazábal heeft problemen om de bal te vangen. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero schiet op doel. Paal! Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
la real - jamaca 0:1

27e minuut.
Camus onderschept slim de pass. Camus speelt de bal door. Klungelig pakt Linares de bal. Acero is nu in balbezit. Acero haalt uit met een fantastische trap. Luque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Orejuela geeft de bal voor. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroy is nu in balbezit. Monroy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Segura trapt de bal weg van het doel. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva geeft een hoge lob. Segura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Segura trapt de bal weg. Pinilla kopt de bal weg. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monroy is nu in balbezit. Monroy draait met de bal, schiet en ... Segura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la real - jamaca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la real 63%, jamaca 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la real - jamaca 1:1

73e minuut.
Gómez Jaramillo speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Landazábal onderschept slim de pass. Landazábal passt de bal met de wreef. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
la real - jamaca 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la real 48%, jamaca 52%.
la real - jamaca 2:1