Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo nuevos talentos 1 grado-301
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Coral Rosero speelt de bal door. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora passt de bal met de wreef. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo schiet op doel. Urbina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo nuevos talentos 1 - grado-301 0:1

11e minuut.
Rincón onderschept slim de pass. Rincón geeft de bal voor. Benítez rent richting de bal. Vallejo onderschept slim de pass. Vallejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ballén trapt de bal weg van het doel. Fernández is nu in balbezit. Met opzet legt Rincón zijn tegenspeler op de grond. Rincón krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Mora de bal. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepúlveda met een sublieme pass. Gamba rent richting de bal. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra passt de bal met de wreef. Gamba rent richting de bal. Gamba haalt uit met een fantastische trap. Ballén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club deportivo nuevos talentos 1 - grado-301 1:1

42e minuut.
Zea geeft een hoge lob. Daar is Higuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallejo rent richting de bal. Vallejo schiet op doel. Urbina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo nuevos talentos 1 - grado-301 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo nuevos talentos 1 50%, grado-301 50%.
club deportivo nuevos talentos 1 - grado-301 1:2

48e minuut.
Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora onderschept slim de pass. Mora passt de bal met de wreef. Vallejo rent richting de bal. Vallejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Enciso rent richting de bal. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gamba de bal. Gamba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club deportivo nuevos talentos 1 - grado-301 2:2

57e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora passt de bal zonder na te denken. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vera rent richting de bal. López García bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vera. Vera krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Vera onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mora is nu in balbezit. Mora geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo nuevos talentos 1 59%, grado-301 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club deportivo nuevos talentos 1 - grado-301 2:2