Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
medellin club deportivo nuevos talentos 1
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Gamba rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba is nu in balbezit. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Gamba de bal. Pinzón met een sublieme pass. Benítez is nu in balbezit. Durango onderschept slim de pass. Durango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fernández met een snelle inworp. Vivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saavedra krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez speelt de bal door. Klungelig pakt Vera de bal. Durango rent richting de bal. Durango draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
medellin - club deportivo nuevos talentos 1 1:0

44e minuut.
Vera probeert de bal aan de voet te houden. Ovalle is nu in balbezit. Ovalle passt de bal in één keer door. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medellin 40%, club deportivo nuevos talentos 1 60%.
medellin - club deportivo nuevos talentos 1 1:0

47e minuut.
Angarita rent richting de bal. Angarita geeft een lange en hoge pass. Higuera rent richting de bal. Durango rent richting de bal. Durango draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pizarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzón rent richting de bal. Durango is nu in balbezit. Durango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een hoge lob. Urbina probeert de bal aan de voet te houden. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ovalle heeft problemen om de bal te vangen. Vera is nu in balbezit. Ovalle onderschept slim de pass. Pinzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
medellin - club deportivo nuevos talentos 1 2:0

80e minuut.
Urbina rent richting de bal. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vivar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vivar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medellin 37%, club deportivo nuevos talentos 1 63%.
medellin - club deportivo nuevos talentos 1 2:0