Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
medellin jamaca
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 13.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Usme met een sublieme pass. Pinzón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hidalgo. Pinzón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ovalle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durango rent richting de bal. Durango draait met de bal, schiet en ... Segura bokst de bal weg.

12e minuut.
Vivar passt de bal zonder na te denken. Valero is nu in balbezit. Valero passt de bal zonder na te denken. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
medellin - jamaca 1:0

15e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amézquita rent richting de bal. Amézquita geeft een lange en hoge pass. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
medellin - jamaca 2:0

27e minuut.
Gómez Jaramillo onderschept slim de pass. Pinzón is nu in balbezit. Pinzón passt de bal met de wreef. Durango rent richting de bal. Durango haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Amézquita verovert de bal door een tackle van achteren. Amézquita geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Díaz de bal onder controle te krijgen. Durango bereikt de bal nog maar net als eerste. Durango haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medellin 40%, jamaca 60%.
medellin - jamaca 2:0

55e minuut.
Díaz met een snelle inworp. Gómez Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivar met een sublieme pass. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Pinzón onderschept slim de pass. Pinzón passt de bal met de wreef. Durango is nu in balbezit. Durango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
medellin - jamaca 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medellin 45%, jamaca 55%.
medellin - jamaca 3:0