Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo nuevos talentos 1 nacional f.c
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Chavarro is nu in balbezit. Saavedra rent richting de bal. Saavedra passt de bal zonder na te denken. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo nuevos talentos 1 - nacional f.c 1:0

11e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso begaat een overtreding. Saavedra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alonso met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Saavedra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Escalante passt de bal in één keer door. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra passt de bal met de wreef. Gamba rent richting de bal. Gamba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamba is nu in balbezit. Chavarro onderschept slim de pass. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya geeft een hoge lob. Armero kopt de bal weg. Pachón is nu in balbezit. Pachón draait met de bal, schiet en ... Urbina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escalante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Esquivel kopt de bal weg. Daar is Escalante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalante geeft de bal voor. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo nuevos talentos 1 41%, nacional f.c 59%.
club deportivo nuevos talentos 1 - nacional f.c 1:0

46e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro rent richting de bal. Chavarro passt de bal met de wreef. Pachón is nu in balbezit. Pachón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club deportivo nuevos talentos 1 - nacional f.c 1:1

52e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero rent richting de bal. Armero probeert naar een medespeler te passen. Algarra heeft problemen om de bal te vangen. Algarra draait met de bal, schiet en ... Urbina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachón schiet op doel. Urbina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armero is nu in balbezit. Sepúlveda maakt een afschuwelijke overtreding. Sepúlveda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Urbina probeert naar een medespeler te passen. Amortegui kopt de bal weg. Chavarro speelt de bal door. Pachón is nu in balbezit. Pachón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo nuevos talentos 1 41%, nacional f.c 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club deportivo nuevos talentos 1 - nacional f.c 1:1